Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Гей актьорите в Холивуд, които играят…


Гей актьорите в Холивуд, които играят… (Публикувано: 08.01.2015)

(iBoys.bg) Голяма част от знаменитостите, които криеха години на ред своята обратна ориентация, започнаха постепенно да „излизат на открито“.



По-интересното в случая е, че дори тези актьори, които смело заявиха пред света своята хомо или бисексуалност, продължават да поемат роли на хетеросексуални във филмите и сериалите, в които участват.

 

Британският красавец Люк Евънс е поредният такъв случай. Той е споделял в интервю, че е гей, но умело изигра мъжествения и страховит граф Дракула в лентата „Дракула; Неразказан“, а освен това играе семейния мъж с две деца Бард в трилогията „Хобит“.

 

Ето снимки и на други актьори разкрили своята сексуална ориентация, но отлично играещи своите хетеросекскуални роли:

 

Кевин Спейси

Има много слухове за сексуалността на Спейси, но той никога не е потвърждавал или отричал, че е гей. Факт е, че той никога не е имал гадже-жена, нито пък се е женил и като цяло пази личния си живот от медиите. Кевин подкрепя гей общността, но винаги поема роли на хетеросексуален мъж, включително и в сериала "Къща от карти".


Иън Маккелън

Актьорът от 'Властелинът на пръстените", "Хобит" и "Х-мен" никога не е пазил в тайна сексуалната си ориентация, но също така и винаги е поема доста мъжкарски роли.

 

Елън Пейдж
Тази нежна актриса, позната от филмите "Генезис" и "Джуно" редовно играе е хетеросексуална жена, но миналата година разкри, че е лесбийка и че се гордее от този факт.

 

Виктор Гарбър
Актьорът от хитовете "Арго", "Титаник", "Професия блондинка" и др. е открит гей. Той обаче разкри този факт за първи път едва през 2012-та.
Виктор живее в Ню Йорк със своя партньор от 15 години Рейнър Андерсън (на снимката).

 

Синтия Никсън
Фактът, че Никсън е лесбийка наистина учуди светът, тъй като тя го призна, след като беше станала известна като хетеро адвокатката от "Сексът и градът" Миранда Хобс. Освен това тя е имала връзка с мъж и дори има двама сина. От няколко години обаче Синтия е женена за Кристин Мариони (на снимката).

 

Джим Парсънс
Той е известен от сериала "Теория за Големия взрив" и е най-високоплатеният актьор в телевизията. Джим си е признавал, че е гей и дори на светски събития минава по червения килим със своя приятел - арт директор Тод Спайуок (на снимката), с когото живее от 12 години.

 

Мат Бомър
Хубавецът Мат Бомър е известен с работата си в сериала "White Collar", а скоро ще го гледаме в продължението на хита "Професия: Стрийптизьор".
Той обаче е открит хомосексуалист и дори преди три години сключи брак със своя партньор Саймън Холс (на снимката). Съпрузите имат двама сина, родени от сурогатна майка.

 

Нийл Патрик Харис
Звездата от сериала "Как се запознах с майка ви" винаги е демонстрирал своята хомосексуална ориентация и от години навсякъде се появява със своя партньор и съпруг Дейвид Буртка (на снимката). Двамата имат 4-годишни близнаци - момче и момиче, родени от сурогатна майка. Нийл обаче редовно поема роли на хетеросексуален мъж.




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
11.01.2015 12:24  
Good100guy
Отлична статия, но.... Къде са снимките? :)