Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Разследващите ровят гей нишка в побоя…


Разследващите ровят гей нишка в побоя… (Публикувано: 03.12.2014)

(iBoys.bg) Гей нишка следват криминалистите, които издирват биячите на актьора Иво Аръков и неговия приятел Митко Малкия, чиято личност все още е обвита в мистерия.



Гей нишка следват криминалистите, които издирват биячите на актьора Иво Аръков и неговия приятел Митко Малкия, чиято личност все още е обвита в мистерия.

 

Стара клюка отдавна мълви, че бившето гадже на футболната щерка Мика Стоичкова не е безразличен към мъжките ласки.

 

Заради тази му слабост обаче, той неуморно се хвърлял в леглото на не една и две известни български хубавици и негови колежки, за да прикрие истинската си същност.

 

Не е невъзможно Аръков да е бил нападнат с приятеля си Митко, само защото на биячите им може да се е сторило, че са момчета от другия бряг, смятат полицаи.

 

Така, както се случи със студента Михаил Стоянов, който загина след жесток побой.

 

Стоянов беше пребит до смърт от група младежи в Борисовата градина на 30 септември 2008 г., които "прочиствали парка от гейове", а Михаил им заприличал на такъв.

 

На подсъдимата скамейка за това убийство са Александър Георгиев и Радослав Кирчев.

 

Гей нишката не изключва и възможността наранена мома да е поискала отмъщение, ако слуховете за слабостта към мъжете на актьора не са измислица.

 

Близки до Аръков казват, че той нямал отношение с крими контингента, не дружал с подобни лица, избягвал и много да се забърква в близки приятелства с колегите си от актьорската гилдия.

 

Самият той в профила си във Фейсбук пусна отворено писмо до медиите, в което казва:

 

„Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите“, се казва в съобщението от PR-а на Аръков.

 

„Слава Богу, не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре“, пише актьорът и допълва, че с това завършва всякакви коментари по темата.

 

Самото му съобщение пък започва с призив да не се измества фокусът от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг и да се спрат всякакви спекулации, предположения и залагания.

 

Към 13 часа столичната полиция все още не бе задържала побойниците на звездата от тв сериала "Фамилия".

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
   ...няма коментари все още