Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Цеци Красимирова: Мариан Кюрпанов не е…


Цеци Красимирова: Мариан Кюрпанов не е… (Публикувано: 10.10.2014)

(iBoys.bg) Близката приятелка на модела Мариан Кюрпанов – Цеци Красимирова признава пред списание LOVE style, че много се е смяла на слуховете, че той е гей.



„По-скоро бих казала, че той харесва жените и то доста“, признава красавицата. Тя разказва, че двамата са живели заедно в България и в Италия. „Спомням си как още в началото като по-малки си казвахме, че винаги ще си останем най-добри приятели. Така и стана. Мариан е уникален мъж. Човек на света! Разбира се, неговите гаджета никога не са ме харесвали. Като цяло много спорим двамата“, разкрива Цеци за изданието.


Тя помни, че когато двамата живеели в Италия, много му се дразнела, че не си почиства стаята и тя върши всичко. „Имаше период, в който финансово бяхме много зле.
 

В крайна сметка обаче се оправяхме. Деляхме си разходите за храна и пазар и си живеехме страхотно“, няма да забрави известната манекенка.

 

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
18.10.2014 17:45  
RR777
Е никога Цецке нема да го имаш, ако щеш си одери пликчетата. Все пак Мацо знае какво иска и търси. Не е глупав , до като не си отвори устата. Иначе като визия - Евала...но всичко е до време . Човек който е разчитал само на визията си цял живот като средство за "живот", след време отива май в бюрата при повечето безработни.