Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

На Рики Мартин не му е трудно да бъде…


На Рики Мартин не му е трудно да бъде… (Публикувано: 23.09.2014)

(iBoys.bg) Латино звездата Рики Мартин, който е баща на 5-годишните близнаци Матео и Валентино, родени от сурогатна майка, твърди, че не му е трудно да бъде самотен баща.



Певецът, който разкри, че е гей през 2010 година, се раздели с дългогодишния си партньор Карлос Гонзалес, през януари т. г., след почти 5-годишна връзка.

 

От тогава 42-годишният пуерториканец се грижи сам за децата си, но споделя, че родителството му харесва. Той каза следното: "Бащинството е пътят, който аз самият си избрах. Взех решение да имам деца и не само, че не съжалявам, но смятам, че не ми е било трудно никога досега. Моите деца са обградени от много любов."

 

Изпълнителят на хита "Livin 'La Vida Loca" настоява, че се радва на живота си със своите наследници и че те вече са фенове на музиката му. В момента Рики е ментор в австралийския музикален формат "The Voice", заедно с Джоел Мадън, Уил Ай Ем и Кайли Миноуг.
Още по темата


Наскоро Мартин пусна и ново парче - Vida (в превод "Живот"), чийто клип е заснет в красивия и актуален към момента мегаполис Рио де Жанейро. А за заглавието на песента си той казва: "Животът става много по-лесен, когато изтриеш негативните хора от него."

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
02.10.2014 17:29  
jevreet
mnogo gotin i seksi bashta :P
30.09.2014 12:20  
cuteboy93
Поздравления :) Един сериозен и успял мъж , който не се отдал на пороците и е избрал да има деца. Ето един чудесен пример, как въпреки хомосексуалната си ориентация , човек може да намери начин да има деца и да е щастлив , без да се налага да бъде насила с някоя жена и да симулира любов с нея.