Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Premier Five Stars Party. 28-29 юни…


Premier Five Stars Party. 28-29 юни… (Публикувано: 28.06.2014)

(iBoys.bg) Ето че неусетно наближи датата на поредното ни изкушаващо въображението и сетивата парти – Premier Five Stars Party.



 

Любезен домакин на събитието този път ще бъде новият 5-звезден хотел Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, член на Small Luxury Hotels of the World, разположен в подножието на величествения Пирин, в гр. Банско - един от най-популярните планински курорти в Европа. А дали събитието ще оправдае 5-звездното си име? Място за съмнение просто не сме оставили!

 

 

Ние, организаторите и парти-екскурзиантите, сме с твърдото намерение да отбележим подобаващо края на Прайд месеца с парти-уикенд, за който ще се говори дълго след него, съчетаващ:

 

• 5-звездно PRIVATE PARTY с DJ, изпълняващ всяко музикално желание.

 

• Игри и изненади за пораснали момчета с много награди.

 

• 5-звезден хотел с изтънчен стил и лукс, обединяващ ведно уютната и спокойна атмосфера на стаите си с отпускащата уелнес зоната, включваща всевъзможни водни съоръжения, като външен и вътрешен басейн, парна баня, хамам, руска баня, сауна, джакузи, горещи пейки и др.

 

• Красивите Пирин и Рила, защото няма да сме ние, ако не обединим парти-емоциите със заобикалящата ни природа на величествените ни планини.