Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Новото амплоа на Ники Китаеца - фитнес…


Новото амплоа на Ники Китаеца - фитнес… (Публикувано: 30.04.2014)

(iBoys.bg) Името на Ники Китаеца нашумя след сватбата му с поп-фолк певеца Азис, на която присъстваха немалка част представители на българския шоубизнес.



Времето показа, обаче, че церемонията е била просто PR кампания с цел да се вдигне рейтингът на Костинбродския славей, а също така и да направи Ники известен.
Макар че двамата поддържаха близки и интимни отношения пред камерите, обществена тайна беше, че Китаеца имаше паралелна връзка с жена.
След 4-годишен фалш, те разтрогнаха, така или иначе незаконния им брак, а Ники заживя с жена си Валентина, която му роди и дете – Ники-младши.
Но театърът не свършва до тук. За да реализира музикалния си проект „Real Enterprises”, Ники Китаеца сключва договор с добре познатия ни светски хроникьор Евгени Минчев. Залогът е голям. Нова медийна гей двойка срещу финансиране на проекта му.


Все пак продуцентската къща не успява да създаде и утвърди нови популярни имена в бранша, което неминуемо води до краха ѝ.
След неуспешния проект, Ники Китаеца обърна гръб на музикалния бизнес и се насочи към спорта. Сега той е фитнес инструктор.
Самият Николай Първанов споделя, че отваря нова страница в живота си и, че винаги е мечтал да се занимава със спорт.
Само за няколко месеца той е изваял атлетично тяло, както се вижда на актуалните снимки, а не крие и задоволството си, че за кратък период е бил на квалификационно обучение в Германия.
За да добие популярност в новото си поприще и за по-добра комуникация с бъдещите си клиенти, Китаеца е създал и собствен сайт.
Може би е похвално, че Китаеца е решил да вади хляба си с фитнес обучения, но, след всичко случило се, какъв ли би бил развоят на събитията, ако и с този бизнес не му провърви..
Може би нова фалшива гей двойка? Дали ще е така, само времето ще покаже!

 

 

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
05.05.2014 08:38  
Foot-Lover
Колко от нас са способни на това, което той вече е направил?!
01.05.2014 08:03  
Good100guy
Последната снимка яко фотошоп и украса. :)