Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Малко повече за Миро от Каризма...


Малко повече за Миро от Каризма... (Публикувано: 12.04.2014)

(iBoys.bg) Мирослав Костадинов, роден на 10 март 1976 г. в Добрич, известен като Миро, е български певец, композитор, текстописец и продуцент.



През 1999 г. се запознава с Галина Курдова и една година по-късно създават Каризма. За кратко време проектът Каризма се превръща в най-популярното име в музикалния свят на България. През 2007 година дуетът се разпада, оставяйки зад гърба си един-единствен албум – „Еклисиаст“ и серия от номер 1 сингли – „Рискувам да те имам“, „Колко ми липсваш“, „Ще избягам ли от теб“, „Минаваш през мен“ и др. Пътищата на Миро и Галя се разделят без излишни скандали и медийно афиширане, и те остават приятели, каквито винаги са били.

 

След старта на соловата си кариера Миро пуска няколко песни, които успяват да се задържът дълго на предни позиции в музикалните класации: „Август е септември”, „В едно огледало”- дует с Крум и „Завинаги”- дует с Анелия.
Цели 14 години откакто е в дълбоките води на музикалния шоу бизнес, за успелия арстист се говори, че си пада по представители на силния пол. Няколко сайта излизат с гръмката статия, че публично е признал за сексуалната си ориентация, цитирайки думите му от известен вестник:

 

„Голяма работа, ако съм гей, важното е да съм истински човек.
По-добре ли е да си паднеш по подли и неприятни хора,
които са готови да те използват и да ти вземат парите.
Важното е да има любов"

 

 

За съжаление обаче не се споменава името на вестника. Единственото, което може да се каже със сигурност е, че в клипа на песента „Губя Контрол” е застъпена гей тематиката и вероятно има защо да е така.

Ще пожелаем на Миро да продължава да твори и да радва своята аудитория с нови и свежи парчета. Но не е ли време той да потвърди или отрече слуховете по негов адрес и веднъж за винаги да затвори устите на зложелателите си?

Или може би просто му е по-изгодно да мълчи?

 

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
14.10.2014 13:12  
nenasiten
Гей или не профефионалист и адски секси. една фантзия за много мъже и жени.