Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Малко повече за Крум...


Малко повече за Крум... (Публикувано: 10.04.2014)

(iBoys.bg) Крум Сираков – по-известен в музикалните среди само като Крум, е български поп и поп-фолк певец.



Роден е на 15 август 1986 г. в София. Завършва музикалното училище ”Любомир Пипков” със специалност Флейта. Зад гърба си той има над 300 песни, изпълнявани освен на български, също и на английски, сръбски и гръцки.

 

Макар че през 2007 издава албума „Не си играй с мен”, ярката му звезда изгрява на небосклона на славата две години по-късно, когато излиза дуетното парче с Емануела „Нищо не знаеш”. Кавърът на албанската Fluturimi жъне очакван успех и в България, не слизайки няколко седмици от първите места на родните класации. Вече подписал договор с най-голямата музикална агенция в България, той си подсигурява безброй сценични изяви, даващи му възможност да се впише в средите на българския хай лайф.

В интервю на Венета Райкова Крум споделя за себе си и за тежките изпитания, през които е преминал той и неговото семейство. С това изпълнителят доказва, че има смелостта да постави част от личния си живот на всеослушание. А защо не и целия?

Именно заради това голяма е вероятността един ден изпълнителят да обяви, че честните и земни хора няма какво да крият, а феновете и славата не зависят от това с кого споделя леглото. И вероятно ще бъде много по-обичан от почитателите си заради своята искреност.

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
11.04.2014 18:02  
yunaka
Kraino vreme e v Bg da ne se izdigat hora kato zvezdi hailaiv i podobni glupozti s 1.2.3 albuma nqkoi.zurnalistite i drugife imate mnogo da uchite koha edin pevec e dokazn ne s edn pet ili deset pesni .tova sa palni gluposti razdahti ot plateni mozaci da velichaqt nqkoi.za mui