Инфо сървиз » ЛГБТИ новини и факти »

Екскурзии и почивки само за избрани"…


Екскурзии и почивки само за избрани"… (Публикувано: 07.04.2014)

(iBoys.bg) Тайната група във фейсбук ”Екскурзии и почивки само за избрани” успя да осъществи поредната екскурзия- SPA WEEKND "HISSAR", като този път в организационната програма се залагаше най-вече на почивката на участниците в уелнес зоната на хотела, в който бяха настанени, а също така и на опознаването на хората помежду им с помощта на няколко ролеви игри.



За доброто настроение вечерта имаше и частно парти в една от залите на хотел Аугуста СПА, Хисаря, което продължи до 2 часа през нощта, а за музикалното оформление беше нает DJ, който в продължение на 4 часа пускаше любимите парчета на своите гости.
Градусът на партито се вдигна след няколко наздравици, а най-добрите танцьори показаха майсторски уменя на дансинга, впечатлявайки останалите.
Макар че голяма част от участниците бяха от София, на партито и на басейна си дадоха среща момчета, дошли специално от Сандански, Пловдив и Стара Загора.

 


Славата на хотел Аугуста, като приятно място за почивка, беше оправдана не само от уютните и реновирани стаи, но и от персонала, подходил френдли и с усмивка към гостите си.
Организаторите на събитието изразиха задоволството си от всички участници без изключение, заради доброто им настроение и придържането им към приятелски тон, под чието мото премина екскурзията.
Те пуснаха и благодарствено писмо в Групата, в която се публикуват ивентите, и в което изказват мнение, че подобен тип екскурзии, освен че са възможни, са и стъпка напред не само за LGBT общността в една балканска страна като България, но и за всеки един човек, присъствал на такава екскурзия, преудолявайки своите собствени страхове.

 


Същевременно, обещавайки да бъдат организирани и осъществени още екскурзии и почивки от подобен род, организаторите заявиха, че подлагат на анализ силните и слаби места в организацията на досегашните пътувания в стремежа си към откриването на най-добрата формула за още по-интересни екскурзии, още по-приятни емоции и все по-щури купони.

 




Коментари могат да добавят само регистрирани потребители...
17.04.2014 20:07  
palav_hlapak
как мога да се присъединя към групата
14.04.2014 11:32  
mr_minister
Само твои фейсбук приятел, който е нейн член, може да те присъедини
12.04.2014 09:08  
Interesen
как се става член на групата????
08.04.2014 13:34  
mr_minister
Супер яко беше! Ще отида и на следващото!